1 an de blog

Poate fi considerat puţin, poate fi mult!… Nu am căutat răspunsul perfect, nu am găsit o rimă să se potrivească. Am citit poezie cât intr-o viată, am descoperit caractere noi, am dat răspunsuri fără a aştepta întrebări.

Am împlinit un an pe blog.

M-am redescoperit pe mine, ceea ce făceam, aspiraţiile mele, faptele mele, oamenii pe care i-am cunoscut în această perioadă.

Plecând la drum “ca o joacă”, actorii au devenit realităţi, oamenii din jurul meu au prins viaţă în poezie, dar şi în proză. Am descoperit locuri, fapte şi fiinţe deosebite ce îmi călăuzesc calea.

Primul volum  Poezii din suflet a devenit realitate. Al doilea volum Amurg va apărea în perioada următoare. Al treilea volum va cuprinde Haiku (la iniţiativa unui om de cultură vâlcean, domnul  Marian Pătraşcu). Al patrulea volum de poezie este în lucru (la această dată). 

Nu pot să-mi dau cu părerea, dacă este bine sau este rău, este mult sau este puţin, las timpul să vorbească, să hotarască , să fie judecăror sau jurat.

Nu doresc să semene a laudă de sine, ci să arăt, că un simplu drum deschide noi orizonturi, un singur om captează atenţia dând libertate frumosului. 

Am împlinit un an pe WORDPRESS:

view 35 831

comentarii 2 335

article 239

Un an de blogging.

Am mai adăugat un an la această viaţă pământeană. 

Vă mulţumesc că existaţi, că v-am descoperit, că sunt parte din Voi, că mă inspiraţi.

Succes tuturor!!!

Advertisements

55 thoughts on “1 an de blog

  1. Pentru fiecare emotie pe care o lasati sa curga din versul ce izvoraste atat de lin, pentru sensibilitatea cu care sufletul isi primeste dezmierdarea, pentru tot ce ati oferit, va transmit pretuirea mea! La multi ani!

  2. cat de frumos, dragos! blog-ul meu are doar 2 saptamani, vreau sa pomovez sportul si viata sanatoasa, lucrurile mici, simple, dar fascinante! la multi ani blog-ului tau si mult succes!

  3. Îi doresc blogului tău să crească precum Făt Frumos. Într-un an cât altele în zece. 🙂 Iar ție sănătate și inspirație.

  4. Felicitari si cit mai multe poezii de suflet sa ne incinte sufletul citindu-le pe pagina ta!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s