22 thoughts on “Trăiri

  1. Articolul tau e extrem de bine venit! Si ai atatea Like-uri pentru ca e un subiect ce trebuie discutat fiindca cei mai multi se ascund de el, de parca ar trai vesnic. Tu ai avut curaj sa enunti acest adevar. Sper sa se porneasca o discutie intre mai multi, pe blogul tau.

  2. Apoi urmează alte întrebări, în legătură cu ce va fi după moarte, în legătură cu alte căutări… A trăi împăcat e o stare sufletească ce ține, mai degrabă de echilibrul dintre așteptări și realizări (mai ales spirituale).
    Dar da, eliminarea oricărui sentiment de frică poate duce la asta.

  3. Traind cu frica mortii uiti sa mai traiesti, uiti sa te bucuri, uiti sa respiri…
    Moartea este doar o trecere… e prea scurta si prea importanta viata ca sa ne inchinam viata descoperirii misterului mortii..
    in fond moartea este singura certitudine viabila in viata, ce rost are s-o mai zgandarim si noi?!

  4. “nu de moarte ma cutremur ci de vesnicia ei” (Vlahuta)
    E un vers pe care il repeta des tatal meu. Cand a murit am fost langa el si l-am vazut trecand dincolo. Pentru el a fost ca o usurare. Pentru mine? Nu stiu … pe de oparte, durerea de a-l pierde, pe de alta parte am inteles ca intr-o zi oricum se termina aici pentru a continua in alta parte si ca nu e totuna daca ma pregatesc sau nu pentru asta. Vreau sa spun ca eu cred ca trebuie sa invatam, sa ne antrenam, pentru lumea in care vom trece.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.